КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ІV-а МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕХАТРОННІ СИСТЕМИ: ІННОВАЦІЇ ТА ІНЖИНІРИНГ» MSIE - 2020

22 жовтня 2020 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася ІV-а Міжнародна науково-практична конференція «Мехатронні системи: інновації та інжиніринг» MSIE – 2020.

Метою проведення конференції є обмін науковими досягненнями та практичним досвідом у галузі мехатронних, електротехнічних, електромеханічних систем, мехатронних інформаційних пристроїв та систем і технічного регулювання України в світлі європейської інтеграції.

Відкрив конференцію ректор Київського національного університету технологій та дизайну, професор, доктор економічних наук, академік НАПН України Грищенко Іван Михайлович. Він наголосив на важливості проведення конференції у такий непростий час для всього світу.

Привітали гостей Ганущак-Єфіменко Людмила Михайлівна – проректор з наукової та інноваційної діяльності КНУТД, Дядюра Костянтин Олександрович – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри прикладного матеріалознавства та технології конструкційних матеріалів Сумського державного університету, Опанасенко Володимир Миколайович – доктор технічних- наук, професор, провідний науковий співробітник інституту кібернетики ім. В. М. Глушкова НАН України, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки.

  

У роботі конференції взяли участь науковці і представники бізнес кіл з України, Польщі,  Угорщини, Італії, Швейцарії, Сполучених Штатів Америки, Турції та Азербайджану.

З доповідями на конференції виступили:

Олексій Васильченко  – начальник відділу технічного забезпечення, Camozzi, Italy.

Щербань Юрій Юрійович  – професор, заступник директора Київського коледжу легкої промисловості з навчально-методичної роботи, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки, академік міжнародної академії інформатизації.

Дмитро Безуглий – школа дизайну LUXDE CHOOL, який ознайомив з особливостями роботи з AR та VR технологіями.

Опанасенко Володимир Миколайович – доктор технічних- наук, професор, провідний науковий співробітник інституту кібернетики ім. В. М. Глушкова НАН України, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки.

Ми раді були вітати гостей та учасників конференції, адже в поєднанні науки та виробництва ми бачимо майбутнє, як наших власних інноваційних проектів, так і розвиток мехатроніки в Україні.

25.10.2020