КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Німецько-Українська торговельна палата запросила представників ЦЕ університету на Різдвяний концерт

Працівники ЦЕ університету отримали запрошення, в якому було повідомлено, що  новорічні та різдвяні свята у цьому році будуть іншими – на жаль, так просто мусить бути.

«Але ми хотіли б обов'язково подякувати Вам за довіру і хорошу співпрацю у цьому непростому році і сердечно запрошуємо Вас приєднатися до нас на нашому традиційному Різдвяному концерті Німецько-Української Палати».

Відкрила захід  Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні - пані Анка Фельдгузен, яка всю промову говорила на українській мові (це вираження особливої поваги дипломата до країни перебування), щиро привітала учасників , підвела підсумки співпраці між країнами та висловила плани на наступний період.  Потім передала слово Александру Маркусу - Голові правління Німецько-Української торговельної палати, який по закінченню промови передав сцену артистам Київської філармонії, які з великою майстерністю виконали твори українських та німецьких композиторів. Концерт в онлайн режимі не замінює присутність в залі, разом з тим учасники прослухали виконані твори з великою увагою та передавали свою подяку (ми теж) в письмовій формі.

Тісна співпраця ЦЕ з ТПП ФРН дозволяє приймати участь в  організованих ними онлайн форумах, де відбувається обмін досвідом та ознайомлення з прогресивними тенденціями в енергозбереженні.

Було сюрпризом по завершенню заходу об’ява, що всім учасникам через Нову пошту будуть переслані новорічні подарунки, які зазвичай вручалися при очному проведенні заходу. Навіть в складній карантинній ситуації німці дотрималися своєї національної традиції, привітати, хоч не великим, але подарунком. Це згуртовує, висловлює підтримку і повагу.

15.12.2020