КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Творчі звершення Івана Фролова в ювілейний рік університету

Цей рік ознаменований ювілейною датою – 90 річчям Київського національного університету технологій та дизайну. Кожен працівник, студент і випускник університету святкує славетний ювілей разом зі своєю альма-матер.

Випускник КНУТД, відомий український дизайнер та засновник бренду FROLOV Іван Фролов, який зараз працює асистентом кафедри ергономіки і дизайну нашого університету, своїми творчими звершеннями, блискучими досягненнями підтверджує високий рівень підготовки фахівців в КНУТД і популяризує фешн індустрію України в світі.

Вже не вперше він створює вбрання для відомих особистостей – публічних осіб шоу-бізнесу в Україні та за її межами. Цього разу його сукню обрала відома американська співачка, репер Doja Cat, для виступу на церемонії вручення 10-ї щорічної премії YouTube Streamy Awards 2020, що відбулась 12 грудня 2020 року в Лос-Анджелесі. Це сукня-корсет оздоблена блискучим камінням «Azucar fireworks» з колекції «Azucar», що була представлена Іваном Фроловим 31 серпня 2020 року в рамках Ukrainian Fashion Week.

Співачка Doja Cat в сукні «Azucar fireworks» від Івана Фролова

 

У 2020 році саме в розкішних сукнях від Івана Фролова в ефірах шоу «Танці з зірками» на телеканалі «1+1» з’являлись відома українська співачка Тіна Кароль та прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України, Катерина Кухар.

 

Тіна Кароль та Катерина Кухар в сукнях від Івана Фролова

 

Пишаємось талановитим випускником факультету дизайну і бажаємо Івану Фролову здійснення нових задумів, планів та проєктів!

28.12.2020