КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Здобутки кафедри дизайну до 90-річчя КНУТД

Не тільки новим досвідом роботи у віртуальних просторах запам’ятається 2020-й рік, але й вагомими результатами діяльності, які викладачі і студенти кафедри дизайну присвятили 90-річчю свого університету. 

Традиційно кафедра забезпечувала участь університету у міжнародних спеціалізованих виставках Leather end Shoes та Kyiv Fashion.

 

Насиченою інформацією була практика студентів, яка відбувалась у провідних наукових та культурних закладах України: Національному музеї народної архітектури та побуту України «Пирогово», Національному заповіднику «Софія Київська», Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка НАН України, Інституті фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України, на пленерах у Пущі-Водиці.

 

Результати занять знайшли відображення у створенні  студентами відеофільму «Національний  заповідник «Софія Київська», а також лендінгів (рекламних web-сторінок) для цього закладу культури.

  

Успіх супроводжував студентів-дизайнерів, які стали лауреатами 15-го Українського студентського фестивалю реклами, 12-го Національного фестивалю реклами, Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 зі спеціалізацій «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика», Міжнародного наукового проекту «Європейська інтеграція в освіті, науці та культурі».

  

 

Не підвели своїх наукових керівників і студенти 2-го магістерського рівня, які впевнено і переконливо захистили дипломні проекти і отримали ступінь магістрів з дизайну за спеціальністю «Дизайн». 

У Новий 2021 рік кафедра дизайну вступає з новими планами та ідеями. 

28.12.2020