КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Запрошуємо до участі у конкурсі відеопітчингів «CREATIVE SPARK BIG IDEA CHALLENGE 2021 VIDEO PITCH COMPETITION»

  

Студентам та випускникам Київського національного університету технологій та дизайну (віком від 18 до 35 років) випала нагода долучитися до конкурсу відеопітчингів «Big Idea Challenge», проєкту Британської Ради «CREATIVE SPARK», партнером якого є наш університет та  презентувати свою підприємницьку ідею.

Участь у конкурсі можна приймати як одноосібно, так і в командах до чотирьох членів. То ж запрошуються ті, хто вже має велику ідею, або хоче навчитися її придумувати!

Для участі у конкурсі потрібно спочатку зареєструватися за посиланням!

Кінцевий термін реєстрації для подальшої участі у конкурсі: до 28 лютого 2021 року.

Конкурсантам, які успішно зареєструвалися, випаде нагода, у період з 1 березня до 7 травня 2021 року, записати 60-секундний кліп, у якому необхідно представити свою бізнес-ідею.

Усі учасники, які зареєстрували свій інтерес на веб-сайті змагань https://creativespark-bigidea.uk, будуть запрошені на інформаційну сесію 3 березня: ця сесія роз’яснить, як виконувати конкурсну роботу та які заходи відбудуться. На додаток до трьох конкурсних категорій попередніх років: Цифрові технології, Соціальний вплив та Креатив, у конкурсі буде представлена абсолютно нова категорія: Зміна клімату.

Кожній команді (або особистості) потрібно буде вирішити, до якої категорії вони хотіли б потрапити, залежно від характеру своєї ідеї (кожна ідея може потрапити лише в одну категорію).

  • Зміна клімату - це ідеї, що стосуються причин та/або наслідків зміни клімату з метою захисту нашої планети та її ресурсів з акцентом на громади місцевого чи національного рівня.
  • Цифрові технології - включають ідеї, що стосуються розробки та застосування нового програмного забезпечення чи обладнання.
  • Соціальний вплив - ідеї, що стосуються соціальної інтеграції та гендерної рівності або спрямовані на недостатньо представлені громади та світ за її межами. Ця категорія призначена для ідей, спрямованих на допомогу найбільш потребуючим.
  • Креатив - це ідеї нового продукту, демонстрації чи способу зробити культурне середовище більш яскравим. Тут також можна включити ідеї, які не належать до інших категорій.

У період відкритого конкурсу всі зареєстровані бенефіціари також будуть запрошені на Сесії успіху Британської Ради; серію веб-семінарів для ознайомлення з основами підприємництва та допомоги заявникам у підготовці всіх заявок.

ПЕРЕТВОРІТЬ СВОЮ ІДЕЮ В РЕАЛЬНІСТЬ!

22.02.2021