КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Співпраця з освітньою платформою Data Camp як приклад успішного використання цифрових технологій на факультеті економіки та бізнесу

Дистанційне навчання та практика у студентів кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну (факультет економіки та бізнесу) пройшли цікаво, за міжнародними програмами та з використанням сучасних технологій навчання. З ініціативи та за підтримки доцента кафедри Ігоря Віталійовича Пономаренко кафедра другий рік поспіль співпрацює з платформою Data Camp, завдяки чому наші студенти отримують безкоштовний доступ до платної освітньої програми DataCamp For The Classroom, де набувають актуальних практичних знань і навичок в сфері Data Science, які користуються попитом на ринку IT-послуг серед іноземних і вітчизняних роботодавців. Наявність великої кількості освітнього контенту та гнучкий режим проходження курсів дозволяє здобувачам освіти засвоювати матеріали як впродовж навчального семестру, так і під час виробничої практики.

Студенти першого та другого курсу (груп БМР-1-20, БМР-2-20, БЕК-1-20, БМР-19 і БЕК-19) під час навчальної практики на кафедрі пройшли ряд курсів Data Camp, наприклад курс Data Science for Business, Data Analysis in Excel та Data Visualization for Everyone, отримавши таким чином практичні навички та вміння користуватися сучасними технологіями і цифровими інструментами для аналізу ринку і бізнесу.

Студентка групи БМР-1-18, Лукаш Анастасія, під час дистанційного навчання успішно пройшла курс «Reshaping Data with pandas» та отримала відповідний сертифікат.

 

Студентка групи МгБАН-1-19, Телеус (Полюшкевич) Альона проявляє зацікавленість до вивчення методів машинного навчання, які дозволяють проводити комплексне оцінювання соціально-економічних методів та процесів завдяки мові програмування Python. Завдяки сумлінному навчанню студентка отримала 6 сертифікатів DataCamp.

 

Представлені DataCamp матеріали дозволяють здобувачам освіти оволодіти різноманітними методами обробки даних, які доцільно використовувати для написання наукових робіт. Так, студентка групи МгБАН-1-19, Безсмертна Юлія, використала отримані під час проходження курсу знання для написання магістерської роботи.

 

04.03.2021