КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Майстер-клас з дизайну інтер'єру в рамках програми академічної мобільності викладачів і студентів

В рамках програми співпраці між факультетом дизайну Київського національного університету технологій та дизайну (Україна) і факультетом образотворчого мистецтва і дизайну Кишинівського Державного педагогічного університету ім. І. Крянге (Молдова) 30 березня 2021 року відбувся онлайн майстер-клас доцента кафедри дизайну інтер'єру і меблів факультету дизайну КНУТД кандидата технічних наук Т.В. Булгакової.

Майстер-клас став продовженням циклу запланованих онлайн заходів в рамках академічної мобільності викладачів і студентів. У занятті на тему «Основи професійної майстерності дизайнера інтер'єру» були представлені основні положення професійного підходу до проектування інтер'єру, розглянуті базові закономірності побудови гармонійного простору, переосмислені через особистий досвід проектування з демонстрацією прикладів з реальної практики доповідача. Майстер-клас був проведений в рамках дисципліни «Дизайн інтер'єру», яка є основоположною і професійно орієнтованою для підготовки фахівців з  дизайну за освітньою програмою «Дизайн середовища» за фаховим спрямуванням «Комп'ютерний дизайн інтер'єру та меблів».

Серед слухачів були присутні провідні професори і доценти факультету дизайну КНУТД, факультету образотворчого мистецтва і дизайну КДПУ ім. І. Крянге, а також студенти названих факультетів, які здобувають вищу освіту за спеціальністю «Дизайн» (освітня програма - дизайн середовища). У майстер-класі взяли участь студенти освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» академічних груп кафедри дизайну інтер'єру та меблів (БДі 1,2,3-18, БДі 1,2,3-17, МгДі-20, БзДі-17) КНУТД, студенти 1 - 4 курсів освітнього ступеня «бакалавр» факультету образотворчого мистецтва і дизайну КДПУ ім. І. Крянге (загальна кількість - 90 осіб).

Ознайомитися із заняттям можна за посиланням

07.04.2021