КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбулась підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Дизайн. Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»

В Київському національному університеті технологій та дизайну проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Дизайн. Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація». На конкурс  було подано 53 наукові роботи (59 учасників, 47 наукових керівників) з 24 закладів вищої освіти України:

- 28 робіт за спеціальністю 022 Дизайн;

- 25 робіт за спеціальністю 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.

На підсумковій конференції, яка відбулась онлайн 8 квітня 2021 року, виступило 14 студентів з 13 закладів вищої освіти України.

Відкрила підсумкову конференцію голова оргкомітету Конкурсу, д.е.н., проф., проректор з наукової та інноваційної діяльності КНУТД Людмила Михайлівна Ганущак-Єфіменко, яка привітала учасників і від імені ректора Університету академіка Івана Михайловича Грищенка передала найкращі побажання плідної роботи і наукової дискусії усім учасникам конференції. Вона зазначила, що такий науковий студентський конкурс – це гарна можливість для студентів реалізувати себе і є першою сходинкою для майбутніх науковців.

З вітальним словом виступила заступник голови оргкомітету Конкурсу, д.т.н., проф., Лауреат державної премії в галузі науки і техніки України, декан факультету дизайну Марина Вікторівна Колосніченко, яка презентувала здобутки факультету дизайну КНУТД, побажала учасникам конференції не зупинятись на досягнутих результатах і продовжувати наукову діяльність.

На підсумковій конференції були присутні студенти, їхні наукові керівники, члени конкурсної комісії, які задавали запитання і оцінювали виступи студентів-учасників 2 етапу ІІ туру Конкурсу. Щиро дякуємо членам Конкурсної комісії за якісну і злагоджену роботу!

За результатами Конкурсу нагороджено дипломом І ступеня три наукові роботи, дипломом ІІ ступеня – 4, дипломом ІІІ ступеня – 7 робіт. З результатами Конкурсу можна ознайомитись за посиланням.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників, які достойно представили свої навчальні заклади!

Запрошуємо до участі у Конкурсі зі спеціальностей «Дизайн. Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» у наступному році, адже ІІ тур Конкурсу буде проходити у КНУТД у 2021-2022 і 2022-2023 н.р.

12.04.2021