КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

21 квітня відбулась ІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет конференція молодих учених та студентів «ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ»

В конференції взяли участь більше ніж 80 учасників з закладів вищої освіти України: Хмельницький національний університет; Інститут енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"; Херсонський національний технічний університет; Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського; Донецький національний технічний університет (м. Покровськ, Донецька обл.); Східноукраїнський національний університет імені В. Даля (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.)

В on-line трансляції з вітальним словом до учасників  конференції звернулися проректорка КНУТД з наукової та інноваційної діяльності Ганущак-Єфіменко Л.М. та проректор КНУТД з цифрової трансформації Стаценко В.В.

 

Модератором конференції виступив директор Інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД Панасюк Ігор Васильович

Учасників конференції привітала заступник декана факультету інженерії Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Мелконова Інна Вікторівна

Від Донецького національного технічного університету привітав завідувач кафедри електричної інженері к.т.н., доцент Колларов Олександр Юрійович

В роботі конференції взяли участь: Дешко В.І. - завідувач кафедри теплотехніки та енергозбереження, Національний Технічний Університет України "Київський Політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»; Поліщук О.С. - завідувач кафедри машин і апаратів, електромеханічних та енергетичних систем Хмельницького національного університету.

Відбувся обмін інформацією і досвідом з питань аналізу, дослідження та розроблення електротехнічного та електромеханічного обладнання, енергетичних систем, систем відновлювальної енергетики, енергозбереження, комп’ютерних систем та мереж:

Активну участь у конференції взяли аспіранти, студенти та викладачі Інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД.

Організатори конференції дякують усім учасникам за плідну співпрацю та активну участь у роботі on-line ІІ Всеукраїнської науково-практичної  інтернет конференції молодих учених та студентів «ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ».

До нових зустрічей!

24.04.2021