КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь студентів КНУТД у Всеукраїнських змаганнях зі спортивного гірського туризму

Три учасника від секції спортивного туризму КНУТД, а саме, Ірина Фролова (БТЕск -18), Ілля Науменко (БШМК 1-19) та керівник секції, доцент кафедри дизайну інтер’єру і меблів, Тетяна Булгакова в складі збірної команди від Київського туристичного клубу взяли участь у Всеукраїнських змаганнях зі спортивного гірського туризму.

В рамках змагань з 29.04.2021 по 10.05.2021 був організований похід 2-ї категорії складності в Карпатах. Не дивлячись на цьогорічні складні погодні умови та велику кількість снігу в горах, похід було пройдено успішно з радіальним виходом на перевал ПІМ північний та подоланням перевалів Бутин-Томнатик, Ребра, Шпиці. Було навішено шість мотузок на спуск та дві на підйом, загальною протяжністю 400 м.

 

Під час походу група двічі потрапляла в негоду у вигляді туману, дощу, мокрого снігу та сильного вітру. Це була справжня перевірка на витривалість та вміння працювати в будь-яких умовах, але учасники з гідністю впоралися з усіма перешкодами. Будемо чекати результатів змагань, які стануть відомі після подання звітів з походів в Маршрутно-кваліфікаційну комісію (МКК)

12.05.2021