КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Проект Еразмус+ з Birmingham City University

Бірмінгемський Сіті Університет (Birmingham City University) і Київський національний університет технологій та дизайну отримали підтримку проекту академічної мобільності Еразмус + на 2021 - 2023 рр. Суть проекту полягає в залученні студентів до реальної професійної діяльності, що виходить за рамки освітньої програми «Дизайн». Методика підготовки студентів в області дизайну одягу у Birmingham City University орієнтована на сферу видовищного костюма і моди, а на кафедрі художнього моделювання костюма КНУТД накопичений досвід роботи з видовищним костюмом, а також розроблені унікальні методи реконструкції костюма.

В межах спільної роботи реалізовано інтерактивний проект на базі Літературно-меморіального музею Михайла Булгакова в Києві. Студенти КНУТД та Бірмінгемського Сіті Університету створили костюми для спектаклю-реконструкції, прем'єра якого відбулася 15 травня 2021 року в день 130-річчя від дня народження письменника. У проекті на конкурсній основі брали участь понад 40 студентів КНУТД та Бірмінгемського Сіті Університету. Умови конкурсу та його проміжні результати були опубліковані на сторінках спеціально створеного сайту, сайті музею Булгакова і в соцмережах:

 

Наразі відкрито подачі документів на участь студентів КНУТД у академічній мобільності до Birmingham City University:

  • навчання студентів бакалаврату упродовж 1 семестру
  • стажування магістрів упродовж 1 року.

Перелік необхідних документів:

 

Дедлайн подачі документів – 10 червня 2021

 

Більш детальну інформацію розміщено за посиланням http://ic.knutd.edu.ua/uk/partnerstvo/birmingham-city-university/

З усіх питань звертатися до Офісу міжнародного співробітництва та Євроінтеграції (ауд. 1 - 0328) та на електронну адресу [email protected]

18.05.2021