КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вебінар "Успішна практика розробки правильних проєктів на світильниках LEDEL"


LEDEL – новинка на ринку проєктного освітлення. На сьогоднішній день компанія LEDEL є одним з провідних розробників та виробників професійних світлодіодних світильників, для різних сфер застосування:

1) Дорожнє освітлення;

2) Прожекторне освітлення;

3) Промислове освітлення;

4) Торгівельне освітлення;

5) Офісне освітлення;

6) Освітлення освітніх закладів;

7) Архітектурне освітлення.

Компанії IEK і LEDEL об'єднали свої зусилля для найбільш ефективної роботи на світлотехнічному ринку. Подібний союз на електротехнічному ринку між двома компаніями - унікальне явище. Як відзначають представники обох компаній, угода стала результатом великої підготовчої роботи і добре прорахованого рішення.

На запрошення організаторів участь у вебінарі взяли директор, Анатолій Козленко та провідний інженер, Михайло Шеремет – Центру управління енергоефективністю нашого університету.

Під час заходу Рустем Заріпов, керівник проєктного департаменту LEDEL ознайомив учасників з асортиментом продукції ТМ LEDEL, сферами застосування, прикладами реалізованих проєктів, унікальними характеристиками, конкурентними перевагами та інструментами роботи проєктувальників.

Переваги LEDEL:

30% економія на експлуатації

Світильники LEDEL з ефективністю більше 130 лм/Вт дозволяють економити більше 30% на експлуатації.

100 000 годин роботи

Строк служби світлодіодних світильників - 100 000 годин. Драйвер власної розробки адаптований під дійсні реалії експлуатації.

Окупність у короткий термін

Швидка окупність світильників досягається за рахунок економії електроенергії, зниженню витрат на транспортування, легкого монтажу та швидкої здачі об’єкту.

Короткі строки виробництва

10 000 м² виробничих площ дозволяють випускати більш ніж 750 000 світильників за рік.

Надійні технології для вашої вигоди

Інженери LEDEL ведуть дослідження в області світлотехніки, LED технологій та електроніки. Більш ніж 94 патенти захищають продукцію.

Персональний менеджер у вашому регіоні

110 представництв працюють по всьому світу. Продукція LEDEL освітлює об’єкти провідних міжнародних компаній.

Проста утилізація

Світильники LEDEL не містять ртуть та інші шкідливі речовини. Можуть бути утилізовані і перероблені, як звичайні відходи.

Знижує навантаження на очі

Світильники LEDEL не схильні до мерехтіння. Світло без пульсації знижує навантаження на очі та покращує психоемоційний стан людини.

Наближений до сонячного світла

Звична для сприйняття кольоропередача (85 Ra) максимально наближена до значення природного сонячного світла.

Оскільки світлодіодні світильники є важливою частиною проєктів з енергоефективності, Анатолій Козленко у ході вебінару запропонував представникам компанії встановити в ННЛ «Центр енергоефективності» стенд з обладнанням для демонстрації технологічних можливостей та залучення їх у навчальному процесі. Цю пропозицію було прийнято позитивно, очікуємо на наступні кроки у налагоджені партнерських зв’язків.  

А також за активну участь та правильні відповіді упродовж вебінару, учасники були нагороджені цінними призами, один із таких призів (мультитул) отримав Михайло Шеремет.

02.06.2021