КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Центр енергоефективності відвідав представник компанії IEK

Після участі працівників Центру управління енергоефективністю Анатолія Козленка та Михайла Шеремета у вебінарі "Успішна практика розробки правильних проєктів на світильниках LEDEL", Центр енергоефективності відвідав Олександр Калінський – Керівник відділу проєктних продажів Дивізіон Захід, IEK Україна.

IEK Україна – один з провідних виробників і постачальників електротехнічної продукції на території України. Пропонує готові комплексні рішення в сферах будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, інфраструктури, промисловості, енергетики та ІТ-технологій. IEK цінує довіру своїх споживачів і прагне надати максимально зручні умови співпраці і стабільну якість продукції. Сьогодні компанія продовжує випереджати темпи зростання електротехнічного ринку завдяки своїй активній життєвій позиції. Загалом у групу компаній IEK входять: ITK, ONI, IEK Lighting, LEDEL, GENERICA.

Під час зустрічі було обговорено варіанти співпраці з університетом, серед яких можливість встановлення стенду з обладнанням фірми у Центрі енергоефективності, що дозволить розширити додаткові можливості навчання.

Крім того, під час візиту Олександр Калінський вручив Михайлу Шеремету подарунок від компанії IEK – фірмовий мультитул, за активну участь під час вебінару.  

 

17.06.2021