КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Новостворена кафедра сценічного мистецтва успішно провела свій перший творчий конкурс

13 червня 2021 року знакова подія для нашого університету, розпочато набір студентів на спеціальність 026 Сценічне мистецтво, Освітньо-професійної програми Акторська майстерність і продюсування. Цього дня відбулося «театралізоване шоу» під назвою «Творчий конкурс» абітурієнтів - майбутніх бакалаврів сценічного мистецтва КНУТД.

Переживання майбутніх фахівців сценічного мистецтва перед іспитом миттєво зникали в лавині доброзичливості та співучасті  «творчих метрів» приймальної комісії новоствореної кафедри сценічного мистецтва нашого університету, очолювану талановитим фахівцем в галузі професійної акторської освіти Анфісою Коленко.

Навіть складалося враження, що члени комісії переживали більше за конкурсантів особливо щиро висловлювали свої емоції Михайло Брунський - Заслужений артист України, співак, неперевершений альтіно-контратенор, композитор, автор першої у світі Електро-Рок-Опери «Орфей та Еврідіка назавжди» та В'ячеслав Довженко  відомий український актор театру і кіно, Лауреат премії «Золота дзиґа» за найкращу чоловічу роль у фільмі «Кіборги».

Амбітна мета Кафедри сценічного мистецтва - випускати професійних акторів драматичного театру і кіно з академічними фаховими продюсерськими знаннями на рівні кращих міжнародних стандартів у царині мистецьких дисциплін вмотивувала талановиту молодь взяти участь у конкурсі.  А оплески членів журі під час виступів, змістовно підтвердили  високий рівень конкурсантів.

 

Тож хто не встиг чекаємо вас на другий творчий конкурс, який відбудеться 20 липня 2021 року в актовій залі 4 корпусу о 10.00. Вам залишилося тільки встигнути зареєструватися в особистому електронному кабінеті вступника.

14.07.2021