КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбулася нарада Спільного академічного комітету Київського інституту у Технологічному університеті Цілу

16 липня 2021 року, в рамках підготовки до нового навчального року, відбулася онлайн нарада Спільного академічного комітету Київського інституту у Технологічному університеті Цілу. Головуючим на нараді виступав Чен Цзячуань – керівник Спільного академічного комітету. Українську сторону очолював Ректор КНУТД Іван ГРИЩЕНКО - заступник керівника  Спільного академічного комітету.

Під час вступної промови Іван ГРИЩЕНКО акцентував увагу на цьогорічному святкуванні 10 річного партнерства між Україною і Китайською Народною Республікою та визначенні Президентом України Китаю стратегічним партнером №1. Професор Грищенко подякував китайським колегам за конструктивну та ефективну співпрацю, яку по праву можна оцінювати як прорив у освітньо-наукових відносинах двох великих держав, коли український виш вперше в історії розпочав експортувати освітній продукт з України в Китай та запропонував розширювати набутий досвід шляхом залучення інших зацікавлених сторін з обох країн, що одноголосно було підтримано Китайською стороною.

Під час дискусії сторони одностайно висловили задоволення результатами дворічної діяльності спільного україно-китайського проєкту створення Київського інституту у Технологічному університеті Цілу та обговорили низку питань щодо організації та проведення навчання в умовах карантинних обмежень, викликаних COVID-19, а також особливості здійснення набору здобувачів на перший курс у 2021-2022 навчальному році для підготовки студентів освітнього рівня бакалавр та магістр на спеціальності Хімічна технологія та інженерія, Біотехнологія й Дизайн.

17.07.2021