КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Захист бакалаврських дипломних робіт студентів-ювелірів факультету дизайну

Вітаємо з успішними захистами дипломних бакалаврських робіт студентів-ювелірів освітньої програми 022 Дизайн (за видам) фахового спрямування «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» кафедри ергономіки і дизайну, які відбулись вперше наприкінці червня 2021 року.

Майбутні дизайнери-ювеліри продемонстрували свій творчий потенціал, знання та навички, отримані під час навчання. Практичною частиною дипломних робіт стало виготовлення ювелірних прикрас зі срібла, яку кожен студент розробив та виготовив самостійно.

Спроектовані та виготовлені в матеріалі авторські колекції оригінальних ювелірних виробів.

 

Дипломна бакалаврська робота студ. А. Матвєєвої. Колекція виконана у готичному стилі, складається з підвіски, каблучки та сережок

 

Дипломна бакалаврська робота студ. А.Сич. Колекція «Crystal Flower» складається з 5 підвісок

 

Дипломна бакалаврська робота студ. Х. Бєлоусова. Колекція «Ланцюги прометея» складається з жіночого кольє, сережок та браслету

 

За підтримки ректора КНУТД, д.е.н., проф., академіка І.М. Грищенка та декана факультету дизайну, д.т.н., проф. М.В. Колосніченко постійно оновлюється унікальна навчально-дослідна лабораторія з дизайну ювелірних виробів сучасним обладнанням та інструментальною базою, що сприяє підвищенню якості навчання майбутніх дизайнерів-ювелірів та розвитку фахового спрямування «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» спеціальності 022 Дизайн.

 

Вітаємо наших бакалаврів, бажаємо їм творчого натхнення та нових здобутків!

 

26.07.2021