КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Конференція студентського самоврядування КНУТД

У Київському національному університеті технологій та дизайну розпочалася підготовка до виборів голів студентського самоврядування факультетів, інститутів, університету та гуртожитків.

9 вересня відбулась конференція студентського самоврядування. До складу конференції увійшли делегати від кожної академічної групи. Головуючою конференції було обрано студентку факультету економіки та бізнесу Лесюту Наталію Юріївну.

 

 

Під час роботи конференції делегати розглянули питання обрання студентської Центральної виборчої комісії та контрольно-ревізійної комісії.

За результатами обговорення та голосування до складу студентської Центральної виборчої комісії увійшли студенти всіх факультетів та інститутів: Куюкова Єлизавета, Яковлєва Юлія, Чевічалова Лідія,  Арендар Каріна, Сінькевич Тетяна, Демшевськая Ірина, Литвиненко Катерина та Люлька Вікторія. Бажаємо студентській ЦВК  успіху у проведенні виборів голів студентського самоврядування факультетів, інститутів, університету та гуртожитків.

 

 

До складу контрольно-ревізійної комісії увійшли студенти факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій та навчально-наукового інституту права та сучасних технологій: Парейко Роман, Клінніков Антон, Самчук Вікторія, Наконечний Іван та Шестопал Іван.

 

 

Наприкінці Конференції делегати розглянули  план роботи органу студентського самоврядування КНУТД  на  новий навчальний рік.

 

 

Дякуємо всім учасникам Конференції за активність

та продуктивну роботу!

14.09.2021