КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський національний університет технологій та дизайну - співорганізатор Міжнародної конференції і Осінньої школи з фізики перспективних матеріалів

З 24 по 30 вересня у місті Sant Feliu de Guixols (Іспанія) відбулася 13-та Міжнародна конференція з фізики перспективних матеріалів (ІСРАМ-13) та 4-та осіння школа з фізики перспективних матеріалів (PAMS-4). КНУТД  разом з престижними університетами та науково-дослідними інститутами світу в цій галузі входить в офіційний перелік організаторів, що відображено логотипом нашого університету на веб-сайті подій https://icpam.ro/ і в наукових програмах конференції (ІСРАМ-13) та школи (PAMS-4).

Основна мета ICPAM-13 та PAMS-4 - створити платформу для вчених, які займаються фізикою перспективних матеріалів і новітніми нанотехнологіями для обміну знаннями та досвідом. Конференція та школа включали пленарні, усні та стендові доповіді, що охоплюють широкий спектр «гарячих» міждисциплінарних дослідницьких тем і представляли останні досягнення та нові стратегії в галузі перспективних матеріалів. Завідувач кафедри електрохімічної енергетики та хімії, проф. Барсуков В.З.  головував на секції «Матеріали для енергетики і навколишнього середовища».

Професор Барсуков В. З. особисто презентував на ІСРАМ-13 об’єднану доповідь «Наноструктуровані композитні фарби для електромагнітного екранування» від імені україно-грецько-румунської команди виконавців по проекту НАТО G5477 програми «Наука заради миру та безпеки».

У школі для молодих вчених PAMS-4 були зроблені постерні доповіді аспіранта кафедри ЕЕХ Дмитра Патлуна та студента-магістранта Микити Барикіна. Вони мали змогу прослухати курс лекцій на сучасні наукові теми від провідних вчених світу.

 

Активна участь представників університету на такого рівня конференціях сприяє підвищенню авторитету КНУТД на світовій науковій арені.

11.10.2021