КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь у тренінгу проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic IQ)

В рамках проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic IQ) проректор, д.е.н., проф. Оксана Моргулець, Керівник центру менеджменту якості освітньої діяльності, к.е.н., доц. Ігор Панамаренко та завідувач відділу докторантури і аспірантури к.т.н., доц. Світлана Арабулі прийняли участь у третьому тренінгу "Інтерпретація даних для якісних змін".

Чотириденний тренінг відбувся з 10 по 19 листопада 2021 р.

Спікери проєкту Давід Реттінжер (Університет Мері Вашингтон, США), Тріша Бертрам Галлант (Каліфорнійський університет у Сан-Дієго, США) та Аманда МакКензі (Університет Ватерлоо, Канада) під час трьох сесій навчання розширили розуміння представників ЗВО, щодо потреб у внутрішньоінституційних опитуваннях та ефективності інтерпретації даних, отриманих від таких опитувань. На тренінгу експерти також звернули увагу на необхідність ідентифікації аспектів, які потребують покращення, та пошуку шляхів вибудовування напрямів посилення політик у системі академічної доброчесності та якості освіти.

Під час тренінгів були проведені практичні заняття з використанням інструменту «Світлофор» або «Матриця академічної доброчесності» з визначенням ситуації в університеті щодо окремих аспектів академічної доброчесності та якості освіти на основі результатів опитувань студентів та викладачів КНУТД у 2021 році.

29.11.2021