КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Успішне стажування представників факультету управління та бізнес-дизайну в Міжнародній школі бізнесу (м. Будапешт)

Представники факультету управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну у складі делегації з України взяли участь у науково-практичному стажуванні, організованому Міжнародною академією інформатики спільно з Міжнародною школою бізнесу (IBS) в м. Будапешт (Угорщина). Зокрема,  участь у стажування взяли завідувачка кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну Юлія Костинець, завідувачка кафедри смарт-економіки Анна Олешко, доцент кафедри управління та смарт-інновацій Валерія Костинець, доцент кафедри смарт-економіки Зоряна Шацька та доцент кафедри фінансів та інвестицій Ольга Батрак, а також аспіранти та студенти факультету управління та бізнес-дизайну.

 

У рамках стажування в IBS (м. Будапешт) учасники делегації прослухали лекції провідних викладачів Міжнародної школи бізнесу, ознайомилися з основними інноваціями у викладацькій діяльності, сучасними методиками практико-орієнтованого навчання, новітніми інформаційними технологіями та перспективами їх подальшого розвитку в сфері освіти.

  

Отримані знання та навички навчання у стилі коучингу дозволять нашим викладачам створювати справжню атмосферу активного навчання студентів та аспірантів завдяки застосуванню коуч-сесій під час навчального процесу.

  

Виступи вітчизняних та зарубіжних науковців, управлінців-практиків та подальше їх обговорення відбулося в стінах Міжнародної школи бізнесу (м. Будапешт). У ході засідання наші викладачі прослухали доповіді угорських учених та практиків, виступили з результатами власних досліджень, взяли участь у цікавих дискусіях та поспілкувались у неформальній обстановці з колегами.

  

Не менш різноманітною та насиченою видалася екскурсійна програма Будапештом, організована Міжнародною академією інформатики спільно з Міжнародною школою бізнесу (IBS). Викладачі, аспіранти та студенти змогли цілковито поринути в передноворічну атмосферу європейської столиці.

  

Висловлюємо щиру подяку Міжнародній академії інформатики та Міжнародній школі бізнесу (IBS) м. Будапешт за організацію візиту та стажування для українських науковців, а також декану факультету управління та бізнес-дизайну в організації заходу!

17.01.2022