КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НА КАФЕДРІ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ СТАРТУВАВ ТРЕНІНГОВИЙ КУРС З АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ

Про нові світові тренди, що несуть новітні інформаційно–комунікаційні технології говорять весь час і давно. В останні роки Smart або Digital Factory та Digitalization активно охопили й підприємницьку діяльність та стають  вже не трендом, а реальністю сучасного бізнесу в Україні. Враховуючи нові вектори розвитку та функціонування  бізнес-структур, а також необхідність надання студентам найсучасніших знань з підприємницької діяльності, зокрема щодо імплементації інформаційно-інноваційних  технологій  в розвиток  бізнесу, кафедра підприємництва та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну  розпочинає  тренінговий курс для студентів  з найактуальніших проблем ведення бізнесу в умовах цифровізації,  лекторами якого будуть  TOП-менеджери та керівники  провідних компаній України.

Перша on-line лекція-тренінг відбулась наприкінці грудня 2021 року на тему «Шлях до діджиталізації бізнесу». Гостьовим лектором став експерт у digital-трансформації бізнесу, начальник департаменту маркетингу АТ «УКРСИББАНК»   Мар’ян Хомин.

Мар’ян  Хомин поділився власним досвідом втілення як українських, так і закордонних рішень щодо можливостей  цифровізації бізнесу та  проаналізував основні  бар’єри на цьому шляху станом на сьогодні в Україні. До уваги студентів було представлено  цікаві презентаційні матеріали з цифрової трансформації бізнесу, в яких доступно розповідалось  про перші кроки та  переваги масової діджиталізації, а також про нові виклики для бізнесу, а також відеоролики   з реальними  прикладами використання  ІТ в бізнесі. Студенти мали змогу ознайомитись з базовим фреймворком - як за допомогою діджиталізації реагувати на тенденції запровадження  Agile-методології у підприємництві.

17.01.2022