КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Старт 2022 - навчання та атестація енергоаудиторів згідно законодавчих змін в енергоефективності


У відповідності з повноваженнями атестаційної комісії нашого університету та виконання вимог щодо реєстрації та відображення результатів діяльності комісії в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва на порталі «Дія», оголошується набір бажаючих до навчання та атестації згідно вибраної спеціалізації.

Атестація проводиться шляхом складення кандидатом письмового кваліфікаційного іспиту, який включає виконання тестових та ситуаційних завдань. Кількість тестових завдань становить не менше 25, кількість ситуаційних завдань - не менше трьох. Кандидат повинен дати не менше 70 відсотків правильних відповідей від загальної кількості завдань.

Подання кандидатом документів може здійснюватися особисто, через пошту рекомендованим листом з описом вкладення або через електронний кабінет користувача безпосередньо до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

За бажанням, кандидат може пройти 9-денне навчання за освітньо-професійними програмами «Сертифікація енергетичної ефективності будівель» та «Обстеження інженерних систем будівель» або пройти короткий (1-3 дні) підготовчий курс для складання кваліфікаційного іспиту.

Підготовка здійснюється в Навчально-науковій лабораторії “Центр енергоефективності” з використанням сучасного обладнання та енергоефективних рішень, також за потреби можливе проживання у гуртожитку.

Вартість навчання та атестації:

  • Професійна атестація (сертифікації енергетичної ефективності будівель) – 1500 грн.
  • Професійна атестація (обстеження інженерних систем будівель) – 1500 грн.
  • Модуль 1 (1 день)

Стислий курс підготовка до іспитів енергоаудитора, згідно програми їх атестації – 2800 грн.

  • Модуль 2 (3 дні)

Розширений курс підготовки до іспитів для інженерів, що мають наміри атестуватися на отримання свідоцтва енергоаудитора – 7900 грн.

  • Модуль 3 (9 днів)

Навчання за освітньо-професійними програмами «Сертифікація енергетичної ефективності будівель» та «Обстеження інженерних систем будівель» – 9200 грн.

  • Проживання у гуртожитку під час навчання – 200 грн/доба.

Запрошуємо партерів та співробітників університету, а також всіх бажаючих до участі в навчанні та атестації енергоаудиторів із сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем.

З метою формування групи кандидатів просимо направити попередню заявку листом або електронною поштою. Посилання для завантаження заявки: https://drive.google.com/uc?export=download&confirm=no_antivirus&id=18cHCZPRFJYny-_OeqDInDj2weVX30wAL

 

Контактна інформація:

пров. Є. Гуцала, 4а (корп. №5)

01011, м. Київ, Україна

тел.:  044 280 04 50

044 256 84 07

098 595 85 08

email:

web: www.knutd.edu.ua/university/ce/

01.02.2022