КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ УКРАЇНУ НА КУЛЬТУРНОМУ ФЕСТИВАЛІ УКРАЇНСЬКОЇ МОДИ

За підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства закордонних справ України Київський національний університет технологій та дизайну, як діловий партнер компанії Оrbit Events and Promotions візьме участь у Культурному фестивалі української моди,  який відбудеться в Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) 26 і 27 лютого 2022 року.

На фестивалі «Ukraine Vibe» буде представлено Україну, другу за величиною країну Європи, як провідника слов’янської культури, моди та мистецтва для очікуваної аудиторії у 5500 осіб. Фестиваль стане поєднанням українського стилю життя та моди протягом століть разом із визнанням сучасного українського таланту та дизайну.

Метою участі є популяризація української культури за кордоном, просування послуг української вищої освіти на арабському ринку освітніх послуг, презентація освітніх програм, програм міжнародного освітянського співробітництва, програм мобільності студентів і викладачів КНУТД, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до КНУТД. Університет презентуватиме унікальну колекцію вишитих рушників з усіх регіонів України; ексклюзивну історичну колекцію одягу (українського і арабського); дизайнерську колекцію взуття та аксесуарів, виготовлених студентами та викладачами університету.

У рамках ділового партнерства на фестивалі «Атмосфера України» презентуватиметься незвичайна, авторська шедевральна фентезі-опера «Орфей та Еврідіка назавжди» молодого українського композитора, співака, професора, заслуженого артиста України Михаїла Брунського. Феєрична шоу-постановка поєднує ефектний музичний  супровод, взаємодію дійових осіб та багатовимірне зображення протягом усього дійства. Глядач порине у світ кохання та боротьби Добра і Зла. Робота підкорила найбільші концертні зали та оперні театри України та країн Сходу з регулярними аншлагами вистави в Дубайській опері.

У виставі зібрано унікальні голоси: найвищий чоловічий голос Tenor Altino та найнижчий чоловічий голос Bass Profundo.

Цей фестиваль – важлива подія у рік 30-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та ОАЕ.

Місце проведення – La Mer Dubai.

Початок об 11.00 год, закінчення о 24.00.

15.02.2022