КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ЄДНАННЯ В НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

На виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 року №53/20221, у Навчально-науковому інституті комп’ютерних технологій та дизайну відбулися заходи, присвячені консолідації суспільства навколо територіальної цілісності, соборності та захисту незалежності України.

16 лютого о 10 годині в ННІКТД було піднято Державний Прапор України та пролунав Державний Гімн України на знак єднання держави.

   

17 лютого було проведено захід «Сучасні герої – воїни світла».

  

Професорсько-викладацький колектив та студенти інституту провели зустріч із захисниками України. Випускник інституту Євгеній Гай розповів про військовий досвід та життєві будні (2014–2021 рр.) у зоні бойових дій, а також поділився своїми думками та почуттями щодо подій, які відбуваються сьогодні.

 

На знак подяки та пошани до випускників та батьків студентів, які присвятили себе боротьбі за суверенітет України, було створено та представлено відеоролик «Сучасні герої  – воїни світла» https://fb.watch/bf6K9etR7q/

 

У рамках заходів, присвячених Дню єднання, в інституті також було організовано захід із забезпечення медіаграмотності з питань протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу.

Випускник спеціальності 123 – «Комп’ютерна інженерія», ментор IT-компанії «Everlabs» Максим Гостроушко презентував цікаву лекцію про значення медіаграмотності в сучасному світі.

Студенти та викладачі інституту доєдналися до Всеукраїнської акції та на сторінках в Instagram та Facebook провели флеш-моб  #uaразом.

19.02.2022