КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ОЛЕКСАНДР КРОТЕВИЧ ОТРИМАВ НАГОРОДУ ВІД «GOLDEN TIME TALENT»

Київський національний університет технологій та дизайну багатий на успішних та креативних студентів і викладачів. У нашому закладі освіти створено всі необхідні умови для реалізації творчого потенціалу. Кожен учасник освітнього процесу має можливість участі в університетських, всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях. Одним із учасників таких мистецьких заходів є і шанований діяч КНУТД, який своїми полотнами надихає і дарує студентам зорове задоволення від перебування в університеті – Олександр Володимирович Кротевич. Олександр Володимирович керівник студентської Дизайн-студії КНУТД, член Спілки дизайнерів України, його картини зберігаються в онлайн-галереях та приватних колекціях України та багатьох країн світу. З-поміж досягнень митця чимало перемог і призових місць у численних всеукраїнських конкурсах та  міжнародних творчих заходах. І, зазвичай, такі люди не зупиняються на досягнутому, завжди знаходять можливість реалізувати творчі устремління та натхнення.

О. В. Кротевич на початку 2022 року подав заявку на участь у 32 сезоні «GOLDEN TIME TALENT». Ця організація є світовим лідером у проведенні конкурсів та фестивалів за версією світової бізнес-конфедерації (WORLDCOB). Конкурси відбуваються за номінаціями – вокал, музичне виконання, арт: живопис, графіка, кіно, фото, хореографія, акторське мистецтво. GOLDEN TIME TALENT – це 53 найкращі члени журі з 18 країн світу. Для демонстрації стилю і граней таланту Олександр Кротевич презентував роботу «Пектораль» у номінації Art: живопис, графіка (див. фото).

Опис роботи, тлумачення:

Розміри роботи «Пектораль»: 1100 мм х 1600 мм. Матеріал виконання: полотно, акрил, художні маркери, алкід.

Історія створення роботи: Пектораль у картині – захист від злих сил. Огорнута чорно-білим фоном ночі та місячним світлом, вона стверджує своє перебування на центральному місці роботи.

Чорно-біла гама цього твору із золотою композиційною пектораллю передає таємничість обряду козака-характерника. Горді тотемні соколи, пильно вдивляються у далечінь. Схиливши голови на бік степові вовки висловлюють свою покірність та готовність винести тягар свого магічного призначення.

Робота втілює графічне виконання на полотні авторської манери художника. Картина «Пектораль» – це оберіг.

Завдяки наполегливості та безмежному таланту Олександр Кротевич посів 2 місце в номінації «Арт: живопис, графіка» й отримав міжнародний диплом та особистий qr-код учасника 32 сезону GOLDEN TIME TALENT.

 

*Через розпочату російськими окупантами війну в Україні, проблеми з пересилкою, отримання медалі відбудеться після перемоги.

Для детальнішого ознайомлення з творчістю талановитого митця переходьте за покликаннями:

https://golden-time.uk.com/

https://www.facebook.com/goldentime.talent/

 

13.04.2022