КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вітання з нагоди дня науки в Україні

 

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з Днем науки!

 

Це свято сміливих новаторських ідей та відкриттів, знань та інновацій,  коли вшановуються наукові традиції та досягнення вчених, якими ми по праву пишаємося і на які покладаємо великі сподівання.

Сьогодні, незважаючи на всі виклики, завдяки наполегливій праці потужної наукової спільноти Київського національного університету технологій та дизайну сучасна наука збагачується новітніми науковими школами та унікальними, затребуваними технологічними розробками.  

Щоденні зусилля вчених Київського національного університету технологій та дизайну – це значущий внесок у розвиток суспільства, адже впровадження нових технологій, концепцій та наукових досягнень сприятиме зміцненню економіки України та підвищенню добробуту її народу.

Заслуги вчених КНУТД та їх високий професіоналізм отримали широке міжнародне визнання, що є предметом особливої гордості за свій Університет і надихає на подальший науковий пошук та важливі стратегічні дослідження.

  

 

Впевнений, що ваша подвижницька діяльність приноситиме не лише справжню радість наукової творчості, а й задоволення від її конкретних практичних результатів.

Бажаю кожному та кожній з вас миру, міцного здоров'я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових перспективних наукових тем, широкого суспільного визнання, нових амбітних проєктів і відкриттів на славу Науки та України!

 

Нехай найвищі висоти Науки завжди підкоряються вам!

 

З повагою,

Ректор  Іван ГРИЩЕНКО

 

20.05.2022