КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

У РАМКАХ ПРОЄКТУ «ЄДНАННЯ» КНУТД ВЗЯВ УЧАСТЬ В УКРАЇНО-БРИТАНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

28 червня 2022 року за офіційної підтримки Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО, відбулася Міжнародна конференція започаткування Twining проєкту співпраці України та Великої Британії у галузі освіти та науки. У заході взяли участь понад двісті представників з обох країн. Організатором конференції виступили наш міжнародний партнер «Cormack Consultancy Group» та «Universities UK»— це організація , яка займається захистом інтересів університетів у Сполученому Королівстві .

Під час урочистої церемонії відкриття конференції виступили Мелінда СІММОНС, посол ВеликоЇ Британії в Україні, Вадим ПРИСТАЙКО, посол України у Великій Британії, а також Ольга БУДНИК, радниця-уповноважена Президента України з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту.

Під час урочистої церемонії ректори  25 українських та британських вишів підписали угоди про співпрацю. З-поміж зацікавлених міжнародних братерств тільки нашому університету випала честь виступити з вітальною промовою та представити досягнення університету, які найбільше вразили організаторів конференції. За дорученням ректора КНУТД проф. Івана ГРИЩЕНКА презентацію діяльності нашого університету представив Олег ШЕВЧЕНКО, а додаткову спільну угоду про співпрацю Київського національного університету технологій та дизайну і Шеффілд Халлам Університету підписала проректор Оксана МОРГУЛЕЦЬ.

План спільної діяльності в рамках проєкту Єднання у короткостроковій та довгостроковій перспективі представив Джеймс РІЧАРДСОН, директор із глобального розвитку та партнерства Університету Шеффілд Халлам, Велика Британія.

29.06.2022