КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КНУТД ЗДОБУЛИ ВІЙСЬКОВУ ОСВІТУ ТА СКЛАЛИ ПРИСЯГУ

23 липня 2022р. в нашому університеті відбулась урочиста подія – студенти, які проходили військову підготовку паралельно з навчанням в університеті, склали Військову присягу на вірність українському народові.

Юнаки та дівчата здобули військово-облікову спеціальність «Організація продовольчого, речового, шкіперського і торгівельно-побутового забезпечення» у Навчально-науковому комплексі військової підготовки, створеному на базі Національного університету оборони імені Івана Черняховського та Київського національного університету технологій та дизайну.

Цього року, через повномасштабну військову агресію росії проти України, захід проводився з дотриманням усіх норм безпеки і вийшов менш масштабним ніж у попередні роки, але не менш урочистим.

Церемонія складання Військової присяги, яку відкрив заступник начальника Національного університету оборони України ім. І. Черняховського генерал-майор Сергій Поздишев, розпочалася з виносу бойового прапору Національного університету оборони України ім. І. Черняховського.

 

 

Майбутніх офіцерів привітали заступник начальника Національного університету оборони України ім. І. Черняховського з навчальної роботи  генерал-лейтенант Віктор Тарасов та проректор КНУТД з науково-педагогічної діяльності Оксана Моргулець.

  

 

З вітальним словом виступила студентка Анастасія Ільєнко.

 

 

Кульмінацією урочистої події стало складання Військової присяги на вірність народу України. Учасники заходу були дуже зворушені, адже всі усвідомлювали важливість події та прагнення наших випускників захищати рідну українську землю.

 

Із музичним привітанням виступив військовий оркестр Національного університету оборони України ім. І. Черняховського.

 

Завершився захід спільним фотографуванням.

 

Ми пишаємось нашими випускниками та бажаємо їм бути гідними захисниками нашої країни!

Слава Україні!

 

25.07.2022