КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ «СТАЛА МОДА МАЙБУТНЬОГО. ОГЛЯД СУЧАСНИХ СТАЛИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ БРЕНДАМИ»

У рамках міжнародної співпраці на факультеті індустрії моди 11 серпня 2022 о 12.00 відбудеться онлайн-лекція викладачів Школи моди та текстилю Бірмінгемського громадського університету (Велика Британія) Луїзи Мартін та Наталі Мартін (Louise Martin and Natalie Martin) з теми «Стала мода майбутнього. Огляд сучасних сталих технологій та їх використання брендами» (“Sustainable fashion futures. A review of current sustainable technology and how brands are using them”) для студентів та аспірантів спеціальностей 015 «Професійна освіта» (Технології виробів легкої промисловості) та 182 «Технології легкої промисловості», а також викладачів факультету індустрії моди. 

Луїза Мартін та Наталі Мартін викладають курс «Основи моди та текстилю» (Foundation Fashion and Textiles).

 

Луїза Мартін закінчила магістратуру за напрямом текстильний дизайн. Вона має досвід роботи дизайнером, стилістом, а також більш як 10-річний досвід викладацької роботи в галузі моди та текстилю.

Будучи дизайнером, Луїза створила власний бізнес, розширює свої знання в креативному секторі, постійно вивчає нові техніки, технічні ноу-хау та вдосконалює навички роботи з клієнтами, щоб розробити кінцеві продукти, готові до виходу на ринок.

Наталі Мартін працювала з такими брендами, як Joseph Turvey та Hades Knitwear як фріланс-дизайнер, помічник з виробництва та ілюстратор, а також працювала над показом для презентацій на Лондонському тижні моди Mens. Практична робота з невеликими брендами класу люкс дала їй змогу отримати цілісне уявлення про індустрію, маючи досвід у CAD, дизайні, ілюстрації моди, стилі та створенні модних показів. Працює у Бірмінгемському університеті з 2016 року, із 2018 викладає лекції з курсу «Основи моди та текстилю».

Доєднатися до онлайн-лекції можна за покликанням:

https://us02web.zoom.us/j/86494261397?pwd=c2tjbXZuY2V4OENKaWJMNlBNem51dz09

Запрошуємо долучатися!

08.08.2022