КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ КУЛЬТУРНИХ І КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ

16 вересня 2022 року на Факультеті культурних і креативних індустрій відсвяткували першу річницю – День факультету. Принагідно відбулася посвята у першокурсники здобувачів освіти факультету, які вступили у 2022 році.

Із вітальним словом виступив ректор Київського національного університету технологій та дизайну, професор, доктор економічних наук, академік НАПН України, заслужений працівник освіти України Іван Грищенко.

Вітальне слово Івана Грищенка

 

Іван Михайлович привітав колектив факультету з початком нового навчального року, а першокурсників із посвятою у студенти КНУТД. Ректор наголосив на високій якості освіти, яку забезпечує університет, свідченням чого є місце університету в загальнонаціональних та світових рейтингах, а також стала конкурентоспроможність випускників на ринку праці. Отже основними завданнями для студентів є здобувати знання, навички, вміння, знайти нових друзів і знайомих, активно проводити позаурочний час і всебічно розвиватися.

Здобувачі освіти факультету познайомилися із завідувачами кафедр:

туризму та готельно-ресторанного бізнесу - Наталією Василівною Бунтовою;

філософії і культурології  - Антоніною Анатоліївною Ільїною;

сценічного мистецтва і культури - Анфісою Володимирівною Коленко.

Святкову частину посвяти в першокурсники відкрив Георгій Хостікоєв піснею з мюзиклу-фільму «Сорочинський ярмарок» – «Кажуть все мине».

Виступ Григорія Хостікоєва

 

Вітальне слово Георгія Хостікоєва та Марини Ягодкіної

 

Вихованці майстерні Георгія Хостікоєва та Марини Ягодкіної виконали пластичну композицію – образну й символічну історію двох закоханих, на шляху щастя яких стала війна.

Виступ вихованців майстерні Георгія Хостікоєва та Марини Ягодкіної

 

Наступними привітали вступників заслужений артист України Анатолій Тихомиров із своїми вихованцями вокальним номером «Сонце».

Анатолій Тихомиров із своїми вихованцями з вокальним номером «Сонце»

 

На факультеті культурних і креативних індустрій із майбутніми акторами працюють провідні фахівці зі сценічного руху та каскадерського мистецтва. Так, пластично-трюкову композицію було представлено Назаром Майбородою та його командою «Ліга каскадерів».

Пластично-трюкова композиція представлена Назаром Майбородою

та його командою «Ліга каскадерів»

 

Окрасою свята став виступ чемпіона світу з ірландських танців Віктора Бідного – викладача хореографічних дисциплін кафедри сценічного мистецтва.

Виступ Віктора Бідного

 

Також у глядачів була можливість познайомилися із майстернею 3-го курсу та їх художнім керівником – Віталієм Кіно.

 

З вітальним словом до першокурсників звернулися народний артист України Лев Сомов, режисер-хореограф Валерія Демченко та їх студенти з низкою виступів:

Виступ студентів майстерні Сомова Л. В. з хореографічним номером America

 

Виступ вихованців 3 та 4 курсу  майстерні народного артиста України Лева Сомова 

 

Виступ студентів майстерні Сомова Л. В. з хореографічним номером Дике поле

 

Виступ студентів майстерні Сомова Л. В. з хореографічним номером Пустельник

 

Виступ студентів майстерні Сомова Л. В. з хореографічним номером Окулус

 

Святкову, зворушливу атмосферу для учасників посвяти створили музичні привітання першокурсників під керівництвом їх наукових керівників: Вячеслава Довженка (БАМП-1-22) та Олени Лазовіч (БАМП-2-22).

 

Відео вихованців 1 курсу під керівництвом Вячеслава Довженка

 

Відео здобувачів освіти 1 курсу майстерні Олени Лазовіч

 

Дорогі студенти Факультету культурних і креативних індустрій КНУТД! Щиро вітаємо вас із початком студентського життя, яке стало початком дорослого життя і прийняття перших самостійних рішень. Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення, радості, успіху, утілення всіх задумів і планів!

21.09.2022