КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ І МОДИ ВІД МАРСЕЛЯ МРСАНА

Сучасний рівень наукового прогресу спонукає фахівців індустрії моди до інтенсивного розвитку, задля підтримки власної конкурентоспроможності на міжнародному рівні. Ефективними заходами для обміну досвідом є воркшопи, майстер-класи, семінари. Залучення фахівців світового рівня до освітнього процесу допомагає надихнути та спрямувати спеціалістів у прогресивному руслі.

 

27 вересня 2022 р. на онлайн-зв’язку з нами був Марсель Мрсан (Пенсильванія, США) – визнаний фахівець у галузі індустрії моди, відомий дизайнер взуття, засновник бренду елітного взуття Koronya, професор. Окрім того, Марсель є автором книжок і майстер-класів, що здобули шалену популярність у профільному сегменті. Марсель працював і набував досвіду в усіх аспектах виготовлення взуття ручної роботи, став кваліфікованим фахівцем у розробці програмного забезпечення CAD для взуттєвої промисловості. Наразі він обіймає посаду інструктора Caligola4 від Comelz CAD у США.

 

 

Онлайн-лекцію Марсель Мрсан присвятив порівнянню традиційного та сучасного взуттєвого виробництва в різних його сегментах. Особливу увагу приділив застосуванню новітніх технологій та прогресивного обладнання на різних етапах проєктно-виробничого процесу. Лекція відбулася на високому професійному рівні, що зацікавило присутніх та неодмінно стане джерелом натхнення для розширення професійної діяльності.

Сподіваємося на подальше розширення плідної співпраці із світовими провідними спеціалістами галузі з метою вдосконалення рівня української освіти і науки!

 

30.09.2022