КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МАЙСТЕР-КЛАС УКРАЇНСЬКОГО ДИЗАЙНЕРА ОДЯГУ БОГДАНА КАССА

27 вересня 2022 року відбулася зустріч із випускником Факультету дизайну КНУТД, дизайнером та засновником власного бренду модного одягу КАSS Богданом Кассом.

На майстер-класі «Створення власного бренду модного одягу» було обговорено першочергові завдання, які має вирішувати майбутній дизайнер. Богдан розповідав про свій досвід створення колекцій одягу, розроблення власного бренду, участі в конкурсах і професійних показах, пояснив різницю між колекціями одягу для показу та для реалізації. Дизайнер поділився важливим досвідом роботи української фешн-індустрії під час боротьби нашої держави з російською агресією, пандемії COVID-19.

На майстер-класі були присутні викладачі, студенти освітніх рівнів бакалавр та магістр кафедри мистецтва та дизайну костюма, кафедри моделювання та художнього оздоблення одягу, а також здобувачі вищої освіти, які обрали для вивчення вибіркову дисципліну «Концепції брендового проєктування».  

Дякуємо Богдану Кассу за інформативну і надихаючу зустріч, за цінні поради молодим дизайнерам, талановитим і творчим здобувачам освіти, які із захопленням слухали доповідь, активно ставили запитання.

Фрагмент зустрічі лінк

04.10.2022