КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ І ВИКЛАДАЧІ КНУТД УПЕРШЕ НА ПІДПРИЄМСТВІ УКРАЇНСЬКОГО ЮВЕЛІРНОГО БРЕНДУ SOVA

Попри військову російську агресію українське підприємство ювелірного бренду SOVA 16 вересня 2022 року вперше гостинно відчинило свої двері для студентів гр. БДю-21, БДю-20, БДю-19, БДк1,2-19, БДк1,2-20, які здобувають освіту за освітньою програмою «Дизайн одягу (взуття)» і МгШМК-22 здобувачів освіти за освітньою програмою «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості», а також для викладачів кафедри моделювання та художнього оздоблення одягу КНУТД.

Всесвітньовідомий ювелірний бренд SOVA не наслідує моду, а сам створює її. Його унікальність полягає в умінні щоразу створювати неповторні колекції у своєму особливому стилі. Якими б не були нові коштовності, почерк творчого колективу SOVA пізнаваний з першого погляду. Український ювелірний бренд, який ретельно підходить до виробництва продуктів, демонструє сміливість, готовність до експериментів та свободу.

Студенти Університету мали змогу ознайомитися з особливостями створення прикрас на всіх етапах, починаючи від розробки ескізів та закінчуючи пломбуванням бірок для подальшого розміщення у торгівельній мережі. Здобувачі вищої освіти відвідали виробничі цехи, де на власні очі побачили етапи виготовлення виробів, процес восковки, закріплення каміння, нанесення емалі, полірування та шліфування готових прикрас та багато інших етапів виготовлення коштовностей.

 

Висловлюємо щиру подяку дирекції ювелірного бренду SOVA та колективу підприємства за прийом, високу організацію у проведенні пізнавальної екскурсії, змістовної лекції та презентації. Маємо надію на подальшу.

06.10.2022