КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИЇЗНІ СЕМІНАРИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ ІНТЕР’ЄРУ І МЕБЛІВ

30 вересня 2022 року студенти першого курсу кафедри дизайну інтер’єру і меблів разом з куратором Олександрою Шмельовою-Нестеренко відвідали виставку колажів CUTOUT AGAIN! організовану українською майстернею сучасного колажу Cutout Collage Festival & Studio.

Кураторки виставки Аннет Сагаль і Катерина Сита провели цікаву й змістовну лекцію-екскурсію виставкою, де ознайомили відвідувачів із представленими роботами, особливостями сучасного мистецтва колажу та його роллю у реаліях сьогодення. Після екскурсії  організаторки запропонували відвідати їх майстерню та провести для студентів майстер-клас із колажу.

Також 30 вересня 2022 року студенти третього курсу кафедри дизайну інтер’єру і меблів разом із викладачкою дисципліни «Дизайну інтер’єру» Світланою Остапик відвідали семінарське заняття у салоні TColor Kyiv – офіційному представництві матеріалів San Marco.

Олексій Ведмідь – власник і керівник студії TColor Kyiv, провів для присутніх дуже цікаву лекцію та майстер-клас із нанесення декоративного покриття.

Студенти ознайомилися з сучасними оздоблювальними матеріалами: фарбами, декоративними штукатурками й покриттями, отримали цінну інформацію та новий візуальний досвід. Другою частиною заняття був майстер-клас, на якому кожен охочий студент мав можливість нанести декоративне покриття на зразок.

5 жовтня 2022 року студенти третього й четвертого курсів кафедри дизайну інтер’єру і меблів разом із викладачем дисципліни «Дизайн меблів» Русланом Агліулліним відвідали меблеву компанію WOODsystems.

Олег Крючков, один із власників компанії та дизайнер Ольга Кухаренко провели цікаве й  інформативне семінарське заняття. Організатори розповіли про компанію й особливості роботи з дизайн-проєктом і замовником, про етапи виробництва, різноманітні матеріали та комплектуючі для виготовлення меблів, а також охоче й детально відповідали на запитання студентів.

Кафедра дизайну інтер’єру і меблів висловлює вдячність організаторам усіх проведених семінарів і екскурсій за приділений час, гостинність та нову, пізнавальну інформацію, яку отримали наші студенти.

Бажаємо всім організаторам творчого натхнення та нових звершень!

 

12.10.2022