КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД ПРЕЗЕНТОВАНО НА GLOBAL SUSTAINABLE FASHION WEEK В УГОРЩИНІ

12 жовтня 2022 року в Будапешті на Міжнародній онлайн-конференції «SynArFash concept in education» в рамках Global Sustainable Fashion Week (#GSFW) було презентовано колекції за тематикою екологічної моди аспірантів та випускників факультету дизайну КНУТД.

Щорічний захід Global Sustainable Fashion Week в Угорщині організований Dr. Gabriella Mányi-Walek, президентом National Fashion League Hungary Association, яка є асоційованим членом United Fashion EU project. З-поміж запрошених спікерів були партнери КНУТД із міжнародної асоціації Cumulus – генеральний секретар організації та члени правління; лектори та дизайнери від відомих європейських та азійських організацій (США, Італії, Пакистану, Китаю, Індії, Шрі-Ланки тощо).

Заявлена від КНУТД спікер на конференції Ольга Терещенко, аспірантка кафедри мистецтва та дизайну костюма за спеціальністю 022 «Дизайн», представила презентаційний ролик нашого університету та відео колекцій аспірантів та випускників КНУТД.

Університет вкотре довів професійну підготовку висококваліфікованих фахівців з дизайну, представивши їхні творчі здобутки, а саме:

колекцію «A girl» авторки Аліни Кравцової, випускниці кафедри МДК  (керівник – професор Олена Колосніченко);

колекцію «LIFE on MARS» авторки Анни Косточки, аспірантки кафедри МДК (керівник – професор Олена Колосніченко);

колекцію «Zero Waste» автора Давида Петросяна, випускника кафедри моделювання та художнього оздоблення одягу (керівники – професор Калина Пашкевич, доцент Ірина Приходько-Кононенко)

Дякуємо організаторам за надану можливість взяти участь у міжнародному заході високого рівня та сподіваємось на плідну подальшу співпрацю!

21.10.2022