КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОГРАМА МІЖНАРОДНОЇ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ «UKRAINE DIGITAL» У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

10 жовтня 2022 року в Навчально-науковому інституті інженерії та інформаційних технологій (ННІІІТ) Київського національного університету технологій та дизайну започатковано нову програму академічної мобільності «Ukraine digital: Ensuring academic success in times of crisis» («Україна цифрова: Забезпечення академічної успішності під час кризи»).  Програму організовано і профінансовано німецькою службою академічних обмінів (DAAD).

У рамках цієї програми дев’ять науково-педагогічних працівників ННІІІТ та 45 здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія», беруть участь у спільному з DHBW Mosbach (Кооперативним державним університетом Баден-Вюртемберга, Мосбах, Німеччина) проєкті «Online Computer Science Support – Ukraine» («Онлайн-підтримка комп’ютерних наук – Україна»).

Проєкт «Online Computer Science Support – Ukraine» спрямований на підтримку заходів з оновлення та підвищення якості викладання онлайн-курсів зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» з урахуванням досвіду впровадження дистанційної освіти в університеті DHBW Mosbach. Протягом періоду навчання (з 10.10.2022 р. до 31.12.2022 р.) здобувачі вищої освіти отримуватимуть стипендії, а під час проведення онлайн-занять матимуть нагоду підвищити свої фахові та мовні компетентності.

Участь у проєкті «Online Computer Science Support – Ukraine» дасть можливість усім його учасникам отримати новий досвід міжнародної співпраці з європейським університетом DHBW Mosbach, який є партнером нашого університету.

14.12.2022