КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ФАХІВЦІВ-ПРАКТИКІВ У ПІДГОТОВЦІ АСПІРАНТІВ

В осінньому семестрі 2022р. до освітнього процесу підготовки аспірантів за освітньо-науковою програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» було залучено фахівців-практиків. Заняття з аспірантами проводили інженер науково-виробничої фірми VD-Mais М. Мілютін і директор ТОВ «ПРОЕКТЕЛЕКТРОМЕРЕЖБУД» О. Семенистий.

М. Мілютін прочитав лекцію з теми: «Електронні пристрої для систем енергоменджменту в традиційній та відновлювальній енергетиці». Аспіранти ознайомились із сучасними дослідженнями та розробками електронних пристроїв в енергетиці.

О. Семенистий ознайомив аспірантів з особливостями підключення локальних об’єктів з гібридними системами електроживлення до розподільчих мереж загального призначення. Він прочитав лекцію з цієї теми.

Залучення представників роботодавців стало доброю традицією у Навчально-науковому інституті інженерії та інформаційних технологій. Це сприяє підвищенню якості освітнього процесу, допомагає врахувати вимоги роботодавців до освітніх програм, зацікавити здобувачів вищої освіти.

24.12.2022