КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОФЕСОР КНУТД ПРЕДСТАВИВ УКРАЇНУ НА GALA КОНЦЕРТІ FAST WAY В ДУБАЇ (ОАЕ)

8 січня 2023 року в Дубайській опері відбувся один із найважливіших фестивалів Китаю – гала концерт Fast Way! Цей захід став основою програми святкування Нового Року, організованого силами китайського ком’юніті та компанією Orpheus & Ironman  Partners за підтримки Посольства та Консульства Китайської Народної Республіки в Об’єднаних Арабських Еміратах. Грандіозне шоу відвідали понад 300 представників влади двох урядів, зокрема Шейх Хумайд бін Рашид ан-Нуаймі – емір Аджману та Посол КНР в ОАЕ.

Цього року вперше за дев’ятирічну історію проведення Fast Way на концерт було запрошено іноземного гостя. Ним став Михайло Брунський,  заслужений артист України, композитор, професор кафедри сценічного мистецтва та культури КНУТД, володар унікального голосу тенор-альтіно, магістр музичного мистецтва за спеціальністю вокал, володар «Кубку Президента України» у сфері музичного мистецтва. Михайло Брунський   автор і виконавець головної ролі першої у світі електро-рок-опери «Orpheus and Eurydice Forever», партнером у створенні якої є Київський національний університет технологій та дизайну.

Глядачі високо оцінили талант, творчу майстерність та професіоналізм Михайла Валерійовича.

 

 

Ми пишаємось здобутками нашого професора, зичимо найвищих творчих досягнень, можливості й натхнення і надалі популяризувати наш університет, нашу країну та українську  культуру в світі!

19.01.2023