КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІЗИТ ПРЕДСТАВНИКІВ КОМПАНІЇ «HERZ Україна» ДО КНУТД

17 січня 2023 року до КНУТД завітали давні партнери Університету, представники компанії «HERZ Україна». Від університету гостей вітали Володимир Стаценко, проректор з цифрової трансформації та Ігор Панасюк, директор Інституту інженерії та інформаційних технологій, компанію HЕRZ Україна представляли Тетяна Ківало, керівниця відділу маркетингу та Михайло Мацунич, інженер технічного відділу.

Компанія «HERZ» відома в Україні завдяки впровадженю на ринок широкого асортименту сучасної, високоякісної продукції для систем опалення, водо- та холодопостачання, що забезпечує раціональне та ощадне використання теплової енергії. Разом із активним розвитком торгової мережі, компанія велику увагу приділяє співпраці з освітніми закладами України, створюючи навчальні лабораторії, долучається до розроблення освітніх програм та створює власні, займається видавництвом навчальної літератури.

 https://herz.ua/downloads_type/tehnichna-literatura/

У рамках співпраці з 2018 року компанія надає обладнання для формування експозиції «Центру енергоефективності» КНУТД.

 

 

Під час зустрічі обговорили результати проведення конференції «Енергоефективний університет» і можливі напрями подальшої співпраці. Було досягнуто домовленості про проходження практичної підготовки студентів університету на базі навчального центру компанії «HERZ Україна» та залучення представників компанії до освітнього процесу як викладачів-практиків.

Також у рамках зустрічі, було презентовано навчальний посібник «Гідравліка – серце водяного опалення», автор Рудольф Яушоветц, дипломований інженер, професор. 20 примірників посібника було передано університету. Ознайомитися із змістом посібника можна в бібліотеці КНУТД та на кафедрі КІЕМ.

 

 

Представники компанії відвідали «Центр енергоефективності», де було обговорено подальшу участь компанії у модернезації обладнання «Центру енергоефективності».

 

20.01.2023