КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ

У Київському національному університеті технологій та дизайну навчаються не тільки  найрозумніші та найталановитіші студенти, а ще вони – дуже ініціативні, працьовиті та мають великі серця та любов до своєї Батьківщини, оскільки в такі складні часи не стоять осторонь, а всіма силами намагаються допомагати та наближати нашу Перемогу.

З ініціативи студентського самоврядування і керівництва факультету управління та бізнес-дизайну протягом осіннього семестру студенти систематично, раз на тиждень, збиралися та допомагали волонтерам з руху «Смаколики для ЗСУ» у заготівлі інгредієнтів, фасуванні та пакуванні наборів горіхів та сухофруктів у сухпаї для бійців Збройних Сил України.

Варто зазначити, що такі енергетичні, корисні смаколики – потрібна річ на фронті, особливо на передовій та в артилерійських військах, адже бійці не завжди можуть повноцінно поїсти протягом доби, а такі пакетики можна покласти до кишені і протриматися певний час, оскільки вони містять поживні речовини у вигляді горіхів різних сортів, сухофруктів, і, навіть, шоколаду, то додають сил та підживлюють енергію наших воїнів.

 

«Студенти – це рушійна сила.... Ні! ЦЕ – ЦУНАМІ ЕНЕРГІЇ, ІДЕЙ І КРЕАТИВУ! А коли вони мають нестримне бажання допомагати воїнам ЗСУ і шукають можливість реалізувати себе у волонтерстві, то є чітке розуміння, що нам по дорозі! Бо разом – ми зробимо дууууже багато!», – так написали у фейсбуці наші партнери – волонтери із «Смаколики для ЗСУ», які силами однієї сім’ї роблять цю необхідну справу. Вони їздять по селах і закуповують горіхи та фрукти, а частіше отримують їх безкоштовно від людей, які також прагнуть допомогти нашим воїнам, закуповують упаковки для фасування. І далі стає украй потрібною велика студентська допомога, бо чистити, фасувати і складати десятки та сотні кілограмів сухпаїв – то велике завдання. Треба зазначити, що наші здобувачі освіти з ним чудово справляються. Щоразу на допомогу волонтерам збирається чимало студентів і факультету управління та бізнес-дизайну і студенти з інших факультетів нашого Університету. Вони беруть з собою гітари та гарний настрій, і з піснями та непохитною вірою у нашу Перемогу, роблять неймовірні справи – за день можуть запакувати до 800 пакетів !

Крім того, коли ворог почав руйнувати енергетичну систему нашої країни і почалися перебої з енергопостачанням, наші студенти почали працювати не тільки на складанні сухпаїв, а й активно допомагали у заготівлі інгредієнтів, можна сказати, брали «завдання до додому». За ініціативою старости і студентського самоврядування гуртожитку № 5, студенти ФУБД грудневими темними вечорами, іноді у світлі ліхтариків, кололи волоські горіхи та змогли заготовити 5 мішків лущених горіхів. Поки у нас є такі прекрасні молоді люди та волонтери нас перемогти неможливо!

 

«В Україні неймовірна молодь! Працьовита, весела, енергійна, добра і мотивована на Перемогу! Ми щиро дякуємо керівництву та студентам Київського національного університету технологій та дизайну за допомогу в заготівлі інгредієнтів та фасуванні  горіхів та сухофруктів! Студенти КНУТД – ви найкращі!», – пишуть волонтери зі «Смаколики для ЗСУ».

А ми щиро дякуємо волонтерській родині за високу довіру, можливість долучитись до важливої справи, за їх ініціативу та самовідданість для прискорення нашої Перемоги!

До нових зустрічей! Україна переможе!

22.01.2023