КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЧОТИРИТИЖНЕВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ КУРС ВІД ДЕВІДА ГРЕМА, ПРОФЕСОРА SHEFFIELD HALLAM UNIVERSITY

У рамках Угоди про співпрацю від 18 квітня 2022 року, з Sheffield Hallam University (SHU, Велика Британія), із 6 лютого по 4 березня 2023 року у нашому університеті в освітній процес впроваджено навчально-практичний онлайн курс «Hotel Operations Tactics and Strategy» (HOTS) від Девіда Грема — професора британського ЗВО.

Цей захід є яскравим підтвердженням практичного впровадження домовленостей між професором Іваном Грищенком, ректором КНУТД та професором Девідом Шепердом, заступником віцеканцлера SHU https://knutd.edu.ua/pod-ta-publkats/news/14685/, та є першим кроком адаптації наших навчальних програм до британських стандартів, на шляху до подвійного диплома.

У заході, організованому Офісом міжнародної та проєктої діяльності КНУТД, беруть участь здобувачі освіти Факультету культурних і креативних індустрій та Факультету управління та бізнес-дизайну. Звісно, найбільше представників від кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу, які навчаються за спеціальностями 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм.

 

Перший день навчання 06.02.2023

Перші дві лекції та практичні заняття викликали велику зацікавленість у наших студентів (а їх було понад 50), а змістовна доповідь і практичні рекомендації професора Девіда Грема, надихнули на гарний настрій, щирі емоції та бажання глибше зануритися у деталі навчальної гри HOTS.

 

 

Другий день навчання 13.02.2023

HOTS — це унікальний динамічний досвід навчання та розвитку для індустрії гостинності, заснований на реалістичній комп’ютерній вправі, яка моделює управління бізнесом у сфері послуг. Учасники розвиватимуть свої знання з бізнес-стратегії, маркетингу та продажів, фінансів, операцій та роботи з персоналом, розробляючи бізнес-план та впроваджуючи його за допомогою серії рішень протягом імітаційного періоду в п’ять років.

Симуляції стають життєво важливими для доповнення практичного досвіду. Вони дають змогу тестувати стратегії та зміцнювати концептуальне розуміння. Завдяки моделюванню реалістичних бізнес-ситуацій надається можливість проаналізувати причинно-наслідкові зв’язки процесу прийняття рішень.

Метою пакету HOTS є виділити ключові стратегічні та тактичні чинники, що впливають на галузь. З-поміж них, наприклад: важливість ринкової інформації для ефективного інвестування бізнес взаємозалежності; роботу в командах; важливість додаткових продуктів і стратегічної відповідності; маркетинг у конкурентному середовищі; планування та бюджетування; мікроекономічні чинники як частина тактичного планування; співвідношення ціни та обсягу; необхідність планувати, робити та переглядати.

Щиро подякуємо профеосрам Девіду Грему та Яну Елсмору, за згоду безкоштовно здійснювати освітній процес для бакалаврів і магістрів нашого університету.

Очікуємо нових продуктивних зустрічей із науковцями та освітянами Sheffield Hallam University та сподіваємось на подальшу співпрацю!

 

Із нетерпінням очікуємо на наступні заняття!

15.02.2023