КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Звернення Торгової Палати Італії щодо війни надійшло до університету

 

 

На пошту університету надійшло звернення Президента торгової палати Італії Мауріціо Карневале в якому він висловив підтримку нашій країні та участь фірм Італії у післявоєнній відбудові.

Центр управління енергоефективністю університету підтримує контакти з відділенням Палати в Україні, її представники приймали участь в конференціях "Енергоефективний університет", розглядається можливість розширенням співпраці в сфері енергоефективності та участі італійських фірм у формуванні експозиції Центру енергоефективності.

Мауріціо Карневале

Президент FederCamere

 

Сьогодні, рік тому, Росія напала на Україну. З того дня Україна продовжує протистояти жахливим російським нападам і ніщо не змусить здатися витривалий і сильний український народ, який продовжує боротьбу за свою свободу.

FederCamere завжди, як і протягом цього року, поруч з українським народом і щодня підтримує країну з надією в серці, що мир настане негайно.

Президент Мауріціо Карневале передає привіт всім своїм українським друзям і обіцяє продовжувати разом із співробітниками FederCamere працювати над прискоренням участі Італії у відбудові України.

Війна, яка розпочалася рівно рік тому в Україні, триває, але український народ не припиняє щодня, з кожною жахливою атакою Росії, демонструвати, що Україна ніколи не здасться у боротьбі за свободу.

Торгово-промислова палата Італії в Україні висловлює свою підтримку та близькість до українського народу і гарантує, що буде продовжувати всіма своїми силами йти на шляху до відбудови України.

Слава Україні!

28.02.2023