КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ МИСТЕЦТВА ТА ДИЗАЙНУ КОСТЮМА НА ТРИКОТАЖНІЙ ФАБРИЦІ «РОЗА»

28 лютого 2023 року здобувачі освіти та науково-педагогічні працівники Факультету дизайну відвідали трикотажну фабрику «РОЗА». Подія відбулась у рамках практичної підготовки студентів, що триває з 06.02.2023 року.

Начальник відділу продажів ТФ «РОЗА» Людмила Москаленко гостинно зустріла та провела екскурсію для здобувачів освіти бакалаврського рівня освітньої програми «Дизайн одягу» (гр. БДо1,2-22, БДо1-3-21, БДо1,2-20), магістерського рівня ОП «Дизайн (за видами)» (гр.МгД2-22), а також науково-педагогічних працівників: Оксани Пасько, декана Факультету дизайну, Калини Пашкевич, завідувача кафедри мистецтва та дизайну костюма, керівників практики, викладачів кафедри мистецтва та дизайну костюма: Тетяни Кротової, Олени Герасименко, Петра Гаркіна.

Здобувачі освіти та викладачі кафедри МДК на екскурсії на ТФ «РОЗА»

 

Присутні ознайомилися з виробничими процесами на трикотажній фабриці, оглянули в’язальний, розкрійний, експериментальний цехи підприємства, робочі місця дизайнера, конструктора та технолога одягу.

У в’язальному цеху ТФ «РОЗА»

 

Начальник експериментального цеху, випускниця КНУТД Леся Пухова ознайомила студентів з роботою експериментального цеху, підкреслила, що для майбутнього дизайнера одягу необхідним є набуття таких компетентностей як знання матеріалознавства, володіння комп’ютерними програмами для розробки ескізів, знання конструювання та технології виробів тощо.

 

Відвідування експериментального цеху ТФ «РОЗА»

 

Начальник експериментального цеху Леся Пухова ознайомлює з роботою експериментального цеху ТФ «РОЗА»

 

У розкрійному цеху ТФ «РОЗА»

 

Підприємство «РОЗА» виготовляє трикотажні полотна та одяг, оснащене сучасним обладнанням, автоматизованими розкрійними комплексами, має спеціалізовані програми для проєктування та розробки сучасних моделей одягу різного асортименту для чоловіків, жінок та дітей із трикотажу та інших тканин.

Знайомство з асортиментом продукції ТФ «РОЗА»

 

Дякуємо керівництву ТФ «РОЗА» за надану можливість відвідати флагманське підприємство української фешн-індустрії!

 

Фрагменти події лінк

 

 

10.03.2023