КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ТА АСПІРАНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХІМІЧНИХ І БІОФАРМАЦЕВТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВІДЗНАЧЕННІ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ РЕЦИКЛІНГУ!

Цьогоріч корпорація «Біосфера» вирішила, що повномасштабна війна не має стати на заваді діяльності з популяризації рециклінгу та підтримки екологічного виробництва. Саме тому, нещодавно рециклінговий завод «Polygreen» корпорації «Biosphere» (м. Фастів) відвідали студенти і аспіранти Факультету хімічних і біофармацевтичних технологій Київського національного університету технологій та дизайну.

Директор заводу Олег Лозовий ознайомив студентів з усіма етапами переробки поліетилену: від процесу сортування відходів полімерної плівки до виготовлення вторинної гранули декількох типів. У теплій дружній атмосфері здобувачі освіти отримали відповіді на всі запитання, ознайомились із асортиментом товарів повсякденного попиту, які виготовляють на основі вторинної сировини. Із керівництвом підприємства також обговорили питання підготовки кадрів, підвищення кваліфікації співробітників, підписання меморандуму про співпрацю з Університетом, зокрема, щодо організації практики студентів.

Щиро раді, що наші студенти та аспіранти зацікавились темою рециклінгу та свідомого споживання, адже за цим напрямом майбутнє!

20.11.2022