КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Отримано фінансування проекту міжнародної академічної мобільності Еразмус+ КА171 КНУТД з Університетом Гранади, Іспанія

Студенти, аспіранти та викладачі факультету управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну завдяки активізації проектної діяльності  в університеті продовжують отримувати широкі можливості щодо здійснення міжнародної академічної мобільності у  провідних університетах Європи.

Так, за підтримки ректора КНУТД, академіка Івана Грищенка, завдяки наполегливим та цілеспрямованим зусиллям координатора проектів ERASMUS+ факультету управління та бізнес-дизайну, професора кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну Олени Чернявської, за безпосередньої участі проректора з освітньої діяльності, професора Оксани Моргулець  та декана факультету, професора Олександри Ольшанської, у березні 2023 року наш Університет отримав фінансування проекту ERASMUS+ KA171 на академічну мобільність з Університетом Гранади (Іспанія).

Університет Гранади (ісп. Universidad de Granada, UGR) — державний заклад вищої освіти, один найстаріших європейських університетів, заснований за папським указом Климента VII 1531 року на базі медресе, що існувало з 1349 року.

Сьогодні в Університеті навчається понад 70 тисяч студентів та працює понад 3600 викладачів. Навчання здійснюється на 17 факультетах, у тому числі на факультетах: економіки, політології та соціології, природничих наук, гуманітарних наук, психології, перекладу, філософії та літератури, права та інших. Понад 6000 іноземних студентів щороку навчаються в Університеті Гранади, що робить його справжнім мультикультурним напрямком. Крім того, щороку Університет Гранади приймає понад 2000 студентів за програмою ERASMUS+, що робить його одним із самих популярних університетів в Європі. Крім того, Університет Гранади відправляє більше студентів за програмою Erasmus, ніж будь-який інший європейський університет.

Наразі готується відбірковий конкурс для викладачів та студентів і аспірантами на участь у програмі академічної мобільності до Університету Гранади. Головна вимога – активна науково-освітня діяльність, знання англійської мови на рівні не нижче В1 та бажання сягати нових вершин в освіті та науці!

Працюємо на освітньому фронті заради Перемоги України!

 

Детальна інформація про Гранадський університет:

http://www.ugr.es/

https://youtu.be/C1ife0EoENA

 

15.03.2023