КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КАФЕДРА ФІЛОСОФІЇ ТА КУЛЬТУРОЛОГІЇ. ДАЙДЖЕСТ КВІТНЯ

30.03.2023 студенти 1 курсу разом із Дариною Черняк доц. кафедри відвідали Національний музей Тараса Шевченка та виставки «У моєму саду» (Олена Багрій), «Г. Сковорода на межі світів».

4 квітня 2023 року студенти 1 курсу разом з куратором доц. Катериною Данник побували у Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка та переглянули виставу «Наталка Полтавка».

Напередодні Великодніх свят, прикрашають не тільки пасхальний кошик, а й свій дім. Святковий вінок на дверях, стінах, вікнах радісно вітає дорогих гостей, символізуючи тепло (нагадуючи форму сонця) й єднання (замкнуте коло, вічність). 10 квітня 2023 року, кафедра філософії та культурології провела чудовий майстер-клас для здобувачів освіти та викладачів із виготовлення великоднього вінка та оздоблення яєць у техніці декупаж (модератор заходу доц. Руслана Множинська).

 

25 квітня 2023 року відбулася зустріч студентів 1 курсу (група БВМ-22) з Тетяною Букорос, директором науково-технічної бібліотеки КНУТД та співробітниками бібліотеки. У рамках заходу проведено інтерактивну екскурсію, під час якої студенти отримали уявлення про роль та функції бібліотеки університету як соціального інституту в сучасному суспільстві та організацію бібліотечного простору.

 

Також у квітні відбулися засідання наукових гуртків кафедри («Філософські проблеми сучасності», «Патріот», «Калокагатія», «Індиго») на яких було підбито підсумки роботи гуртківців у рамках ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій» та вручено сертифікати учасників.

 

У рамках відзначення Міжнародного дня пам’яток та історичних місць та Дня пам’яток історії та культури за підтримки в.о. декана Факультету культурних і креативних індустрій Михайла Кулиняка було організовано зустріч студентів спеціальності «Культурологія» із представником Українського товариства охорони пам’яток історії та культури – архітектором Анатолієм Фроловим.

02.05.2023