КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ОНЛАЙН-ВИСТАВКА ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ХУДОЖНЬОГО ОЗДОБЛЕННЯ ОДЯГУ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ’Ї

Щорічно, 15 травня, відзначається Міжнародний день сім’ї, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році, з метою привернення уваги громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї як соціальної групи.

Богачова Аліна, гр. БШМКск-20 Стрижак Люба, гр. БШМКск-20

 

Родина як основний елемент суспільства була і є берегинею людських цінностей, збереження духовних і культурних традицій нації, історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності та розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу! У всі часи ставлення держави до своїх громадян, а також становище сім’ї в суспільстві визначали рівень розвитку країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави є запорукою процвітання і добробуту її громадян. У родині починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, тим, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

 Верес Анна, гр. БШМКск-20 Кугот Євгенія, гр. БШМКСК-21

 

Україна офіційно щорічно відзначає День сім’ї 8 липня. Українці споконвіку славилися міцними сімейними традиціями, багатодітністю, духовною єдністю поколінь, повагою до батьків та до жінки-матері.

Молодан Анастасія, гр. БШМК-20

 

У рамках Міжнародного дня сім’ї здобувачі першого (бакалаврського) рівня під керівництвом кураторів гр. БШМК-22, БШМК-21, БШМК-20, БШМКск-20, БШМКск-21 – Т. Струмінської, А. Рубанки, Ю. Веселої та Я. Мамченко, викладачів кафедри моделювання та художнього оздоблення одягу (МХОО) – презентували свої творчі роботи. Кожна з цих робіт є унікальною, адже уособлює уявлення особистості про сім’ю.

Яценко Катерина, гр. БШМКск-20

 

Сьогодні увесь світ знає, якою сильною, незламною, вільною, працелюбною, талановитою та духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в родинному колі, де дитина отримує перші уроки поваги й любові до батька, матері, до своєї рідної землі, до України!

 

Комар Поліна, гр. БШМКск-21 Омельченко Діана, гр. БШМКск-21

 

Підлісна Анастасія,  гр. БШМКск-20 Собильська Аліна, гр.БШМКск-21

 

Бобренко Яна, гр. БШМКск-20

 

 

 

Кічук Аліна, гр. БШМК-21

 

Паховська Адріана, гр. БШМК-21 Міхнюк Олександра, гр. БШМК-22

 

 Василенко Анастасія, гр. БШМК-22 Щерба Оксана, гр. БШМК-22

 

Левицька Катерина, гр. БШМК-22 Константиненко Аліса, гр. БШМК-21

 

 Лазарів Євгенія, гр. БШМК-20 Білявський Віктор, гр. БШМК-22

 

Воронюк Давид, гр. БШМК-22 Мартинчук Юлія, гр. БШМК-21

 

Майсурадзе Лія, гр. БШМКск-21 Агарков Олексій, гр. БШМК-22

 

Щиро вітаємо студентів, викладачів та співробітників Університету із Міжнародним днем сім’ї! Бажаємо українським родинам миру та перемоги над ворогом, міцного здоров'я та щастя. Любіть і бережіть свої сім’ї, підтримуйте родини, борімося за нашу Україну!

13.05.2023