КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

В РАМКАХ ПРОЄКТУ TWINNING ОЧІЛЬНИК КНУТД ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИЦТВОМ БРИТАНСЬКИХ ПАРТНЕРІВ

17 травня 2023 року, за результатами однорічної співпраці в рамках проєкту TWINNING, відбулася робоча онлайн-зустріч професора Івана Грищенка, ректора Київського національного університету технологій та дизайну з професором Крісом Віггінтоном (Chris Wigginton), Віце-канцлером Шеффілд Халлам Університету та очільником Cormack Consultancy Group Чарльзом Кормаком (Charles Cormack).

Під час дружньої та конструктивної розмови сторони схвально підтримали позитивний результат одного року співпраці, в цей важкий для України час російської агресії, та  домовилися про посилення стратегічного партнерства і розвиток науково-дослідницького та освітнього потенціалу між університетами.

Ректор Іван Грищенко висловив свою подяку професору Крісу Віггінтону та пану Чарльзу Кормаку за цінний внесок у співпрацю та зацікавленість у розвитку освітніх та наукових зв'язків між Київським національним університетом технологій та дизайну та Шеффілд Халлам Університетом.

Обидві сторони висловили намір продовжити цю успішну колаборацію та працювати над новими проектами та ініціативами у галузі освіти та науки.

З-поміж численних пропозицій щодо напрямів співпраці британські колеги виявили глибокий інтерес до пропозиції професора Грищенка щодо створення проекту спільної академічної мобільності, проводячи паралелі до тріумфальної українсько-китайської освітньої ініціативи, яка у 2019 році привела до створення Київського інституту Технологічного університету Цілу (Китай). Ця ініціатива була сформована спільними зусиллями Київського національного університету технологій та дизайну та Технологічного університету Цілу в Китаї.

Співпраця між Київським національним університетом технологій та дизайну та Шеффілд Халлам Університетом стає прикладом взаємовигідного партнерства, здатного призвести до значних досягнень в науково-освітній сфері.

Ми щиро вдячні нашим британським партнерам за плідну співпрацю та бажаємо подальших спільних позитивних досягнень.

20.05.2023