КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Презентація результатів міжнародної академічної мобільності науково-педагогічних працівників факультету управління та бізнес-дизайну

17 травня 2023 року на розширеному засіданні Вченої ради факультету управління та бізнес-дизайну було представлено результати міжнародних академічних мобільностей науково-педагогічних працівників факультету, які відбулись у 2 семестрі 2023 року.

Завідувач кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну, к.е.н., доцент Ігор Віталійович Пономаренко та д.е.н., доцент кафедри смарт-економіки Світлана Вікторівна Бебко з 17 березня по 10 травня 2023 року перебували  в Київському інституті Технологічного університету Цілу (Китайська Народна Республіка), де викладали навчальні дисципліни.

Київський інститут Технологічного університету Цілу – китайсько-український заклад освіти, який було створено у 2019 році спільно Технологічним університетом Цілу (КНР) та Київським національним університетом технологій та дизайну (Україна). Заклад вищої освіти знаходиться у місті Цзінань, адміністративному центрі провінції Шаньдун. Місто також має неофіційну назву «Місто весни» або «Місто Джерел».

Студенти Київського інституту Технологічного університету Цілу з великим ентузіазмом відвідували лекції викладачів КНУТД, проявляли активність та щиро цікавились української культурою.

Китайські колеги запросили наших викладачів відвідати парк джерел Баоту в Цзінані. У дружній атмосфері було продемонстровано особливості китайської культури, архітектури та ландшафтного дизайну, павільйон-музей знаменитої поетеси Лі Цінчжао та ін.

Прощальне фото з китайськими друзями на фоні сучасного корпусу Київського інституту Технологічного університету Цілу.

Для науково-педагогічних викладачів ФУБД досвід колег, набутий під час викладання у Київському інституті Технологічного університету Цілу, був змістовним та цікавим.

24.05.2023