КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДЗНАЧЕННЯ НАУКОВИХ КОЛЕКТИВІВ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ ЛАУРЕАТІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРЕМІЇ УКРАЇНИ ІМЕНІ БОРИСА ПАТОНА

У рамках відзначення Дня науки в Україні 19 травня 2023 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів та почесних знаків лауреатам Національної премії України імені Бориса Патона.

Науковій роботі колективу авторів Київського національного університету технологій та ТОВ «Дана-Мода»: Технології для систем захисту військовослужбовців: функціональні матеріали, композити та покриття» Указом Президента України від 30 листопада 2022 року № 808/2022 присуджено Національну премію України імені Бориса Патона 2022 року.

Науковий колектив і надалі докладатиме ще більше зусиль, щоб допомогти нашим Збройним силам України наблизити довгоочікувану перемогу!

 

Відкрив церемонію Олексій Дніпров, заступник керівника Офісу Президента України, який зачитав вітання науковцям від Президента України Володимира Зеленського з нагоди Дня науки.

У вітанні Глава держави наголосив, що без потужної передової науки надзвичайно важко повноцінно захищати державу від зазіхань агресора, забезпечувати її сталий розвиток та гідне майбутнє. Саме професійність досвідчених науковців у поєднанні з креативністю молодих учених розширюють горизонти наукових досліджень, дають змогу ставити амбітні цілі й гідно відповідати на непрості виклики сьогодення.

Зі словами привітання виступили Анатолій Загородній, голова Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, президент Національної академії наук України та Денис Курбатов, заступник міністра освіти і науки України.

Після презентації відзначених робіт державні нагороди вручили А. Загородній та О. Дніпров:

В урочистому врученні державних нагород також взяли участь члени президії Комітету, президенти національних галузевих академій наук, віцепрезиденти НАН України, представники Офісу Президента України.

Вітаємо колектив Київського національного університету технологій та дизайну і ТОВ «Дана-Мода» з високою державною нагородою!

25.05.2023